☰ Menu
Clon.cz

Top4football.cz - zaměřeno na kopačky

Pokud hledáte ideální kopačky od firmy Nike, pak je pro vás jedinou správnou volbou zmíněný eshop. Nenajde se mnoho eshopu které jsou upraveny pro mobil no naštěstí top4football.cz toto kritérium splňuje.

Jaké existují kopačky?

Kopaček existuje několik druhů, základní dělení je podle povrchu na kterém chcete hrát. Na kopačkách se nevyplatí šetřit, protože nohy máte jenom jedny a není nic horšího než vyběhnout ve špatných kopačkách a zranit se.

Lisovky

Lisovky jsou určeny na tvrdší povrchy, vyschlé trávníky, svými unikátními vlastnostmi se však neztratí ani na měkčím travnatém povrchu. Lisovky se řadí mezi univerzální druhy kopaček, je možné je použít na velmi tvrdém i měkkém povrchu. S lisovkami se setkáte na našich trávnících nejčastěji.

Kolíky

Kolíky jsou určeny pro hru na měkkém, až velmi měkkém povrchu. S oblibou se používají při hře v dešti, na vodou zmáčené trávě. Díky kovovým kolíkům snadno zrychlíte, zabrzdíte nebo změníte směr. Kopačky s kolíky, někdy označovány jako SG (soft ground = měkký povrch), často používají profesionální hráči. Na umělou trávu vás s kolíky většinou nepustí.

Turfy

Turfy neboli turfové kopačky jsou určeny na umělý povrch, umělou trávu. Často jsou používány i na tvrdém povrchu. Turfy mají členitý vzorek podrážky, čímž zaručují velmi vysokou míru stability a dobrou dynamiku pohybu. Turfy jsou vhodné jak pro fotbalistky, tak pro futsalisty.

Sálové kopačky

Sálové kopačky jsou určeny na parkety a další umělé povrchy, které můžete nalézt na hřištích jak v tělocvičnách či halách tak venku. Sálové kopačky neboli sálovky zaručují perfektní přilnavost a stabilitu. Noha je při každém pohybu, střele či prudké kličce stabilní. Sálovky mají podrážku z materiálu, který zaručuje dokonalou ochranu proti uklouznutí a nezanechávají čáry.

Lisokolíky

Lisokolíky jsou určeny na zmáčené bahnité povrchy. Precizně a efektně se kombinují umělé a kovové kolíky pro maximálni stabilitu a protikluz.

Umělá tráva

Pro umělou trávu jsou vyvinuty speciální měkčí umělé kolíky, které ideálně rozprostírají tlak nohy na umělé trávě, můžete tak akcelerovat, dělat perfektní kličky, prudce střílec a vaše noha zůstane ušetřena od otřesů.

Kde najdu nejlepší kopačky Nike

Dám vám radu. Kupujte je jen od oficiálních zastoupení. Nebudete mít problém s reklamacemi a budete mít garanci skvělých cen. V případě dotazů vám odborně poradí. Já doporučuji Top4football.cz. Neuděláte chybu.

Chcete se si přečíst o historii kopaček?