Jedl jsem cvrčky a červy

Ani nevím jak, ale dostal jsem se na natáčení kuchařky o vaření hmyzu. Nevím co k tomu napsat. Jen chuťově hmyz přebral chuť koření. Kuchař vařil výborně, takže hmyz byl taky výbornej. Jakmile se překonal strach pozřít ty potvory, tak nebylo co řešit. Jinak pokud chcete knížku, tak ta je k dostání v obchodech a dá se sehnat i dvd, kde se budu asi hodně blbě křenit a koktat do kamery.

Zo pár chuťovek uvařeného hmyzu

Fotky jsem v rychlosti dělal na iphone, takže žádná sláva, některý jsou dokonce rozmazany, ale lepší jak nic.

Co říct na závěr. Každýmu doporučuji to aspoň vyzkoušet. Pokud si dáte třeba zkaramelizovany cvrčky, tak to ani nepoznáte, že jste něco takového snědli.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu vyjadřuješ souhlas s jejich použitím. Další informace.