☰ Menu
Clon.cz

Rozbité přední sklo na iphone

Co se nestalo, už po několikáte se mi podařilo rozsekat iphone. První ješte verzi 2G, která se u nás neprodávala. Spadl mi na motokárách a hodinu jsme po něm jezdili. Přežil až na prasklé přední sklo. Záhadou je, že pořád funguje.

Potom jsem si koupil iphone 4, a zhruba po měsíci spadl na mostě a sunul se směrem k okraji. Abych ho zachránil, přišlápl jsem ho nohou. Když jsem ho zvedl, čekalo mě nemalé překvapení. Zadní strana ze sklad se rozsekala. Výměnu jsem neřešil, servis jsem nehledal, přeci jenom to byla zadní část iphonu, koupil jsem krasnou grafickou folii a aspoň iphone ozvláštnil. Od té doby mě spadl ještě několikrát, ale vždy přežil. Dostal jsem i pouzdro od Apple, ale s obalem to prostě není ono.

Dne 13. 11. 2012 při výstupu z auta jsem chňapl telefon z palubní desky. Otevírám dveře a mrd. Letí asi 2 metry a dopadá na dlaždice (fak ju microsofte s dlaždicema). Vystoupím a iphone se na mě směje z rozsekaným předním sklem. Funguje. Teď jen jestli má cenu ho nechat opravit nebo koupit novej. Začal jsem hledat servis, ale je to peklo něco najít. Lidi dělejte ty weby pořádně, čtivě.