☰ Menu
Clon.cz

Kam na volejbal a nohejbal ve Znojmě?

Nejlepší místo kde si zahrát nohejbal nebo volejbal na antukových hřištích nebo beach je určitě areál v leskách ve Znojmě. Areál je v přírodě, pohodová atmosféra, lahvové pivo, parkování zdarma.

Ceny opravdu lidové. Pro děti je nově připravená čtyřmetrová trampolína. K hraní jsou samozřejmě k půjčení míče.

Responzivní design v praxi

Spustil jsem asi před měsícem novou verzi stránek gova.cz. Webovky jsou plně responzivní a graficky velmi zdařilé. Zadavatel si přál zjednodušení stávajícího řešení a vypíchnutí hlavních projektů co pořádá a služeb které nabízí. Po analýze, jsem vytvořil jen jednu velkou stránku, která obsahuje všechny informace. Pro mobil se nenačítají zbytečně obrázky v pozadí a tudíž se stránky exrémně rychle načtou. Vznikly fakt stylovky, které neuvěřitlně dobře působí a fungují.

Top4football.cz - zaměřeno na kopačky

Pokud hledáte ideální kopačky od firmy Nike, pak je pro vás jedinou správnou volbou zmíněný eshop. Nenajde se mnoho eshopu které jsou upraveny pro mobil no naštěstí top4football.cz toto kritérium splňuje.

Jaké existují kopačky?

Kopaček existuje několik druhů, základní dělení je podle povrchu na kterém chcete hrát. Na kopačkách se nevyplatí šetřit, protože nohy máte jenom jedny a není nic horšího než vyběhnout ve špatných kopačkách a zranit se.

Vranovské leté 2012 a super víkend

Začnu informativně:

Redesign Top4sport.cz

Nastal čas na redesign shopu top4sport.cz. Zveřejnil jsem první verzi a musíte uznat, že jde o krok vpřed. Dynamika stříká ze všech stran. Nyní více social compatible.

Zcela přepracované pozadí, důraz na aktuální kampaň Nike nebo vybav si svůj tým (můžete mít služby jako FC Slovan Liberec)

Vymazlené rozložení do gridu a hřejivé barvy. Více místa na samotný obsah. Ještě doladím detail produktu a t4s.cz bude naprosto famozní.

Přidal jsem pár vlastností z CSS3 a vybodl se na IE6 (web je navržen tak, že se dá zobrazit, ale není pixel perfect).

Máte rádi dobré jídlo?

Pokud je vaše odpověd kladná, tak neváhejte a udělejte si poznámku v kalendáři na 11. – 13. 5. 2012, neboť vaše chuťové pohárky zažijí opravdovou slast. Na nádherném hradě Špilberk a jeho zahradách se uskuteční první ročník Špilberk food festivalu.

Discover IS4U

Dlouho tu nic nebýt. Tož sem něco já hodit. Discover.is4u.eu je mini site firmy v níž nějakou dobu pracuji. Stránka nabízí několik zajímavostí o firmě formou otázky víte, že? Na stránce je použito css (i základy css3) a jquery. Nejvíc mě dala zabrat mrška knížečka. Web existuje jak v české, tak anglické verzi.

Kde nakoupit kopačky, dresy, míče pro fotbal, futsal, basketbal?

Odpověd je velmi snadná. Můžu doporučit TOP4SPORT.cz, mají výborné ceny, nadstandardní služby a hlavně záruku serióznosti (oficiální distributor). Nadstandardními službami myslím například: 

Můj stůl, můj hrad

Moje pracovní prostředí.

Miss pláž 2010

Pokud jsi krásná holka, tak neváhej a přihlaš se do nového ročníku Miss pláž. Já bohužel hezká holka nejsem, ale třeba se na pláži Vranovské přehrady potkáme.

Od 3. 4. 2010 máš možnost vyplnit přihlášku do soutěže Miss pláž 2010. Můžeš se stát další vítězkou této soutěže a napodobit Jitku Válkovou, která se dokonce stala i Českou miss 2010. 

Termín letošního ročníku je Sobota 31. 7. 2010.

Pro úchyláky a slečny, ženy, dívky, které chtějí vědět, jak akce vypadala je dostupná fotogalerie z minulého i předminulého ročníku

Mezi náma, Vranovská přehrada je nádherná, proto na ní je mnohem víc akcí jako Vranovské léto.

Takže budoucí missky, do kalendáři si napsat datum 31. 7. 2010, ale před tím se nezapomeň přihlásit na Miss pláž 2010

Flashka PRO team

Mám pro vás jeden úžasný sport. Určite existují různé variace této skutečně zábavné hry, ale my máme svojí vlastní. Ještě teda nemáme zcela vymyšlen název tohoto excelentního sportu, ale zato už existuje skvělé propagační video. 

Vranovské léto 2010

Na pláži Vranovské přehrady se pravidelně koná mezinárodní seriál turnajů s dnes již zažitým názvem Vranovské léto. Tato atraktivní sportovní událost konající se v malebném prostředí nedaleko Vranova nad Dyjí má letos na programu celých 8 sportovních dnů a bohatý doprovodný program. Tímto vzniká jedinečná možnost setkání neregistrovaných a závodních hráčů na jedné akci za účasti mnoha tisíc diváků.

Nový clon

Startuji možná novou éru clona. Podívejme se pod pokličku.

TopOleje.cz - nejlepší obchod s oleji

Představuji první Internetový obchod, které by vám neměli uniknout, jednak pro to, že jsem ho s větší části programoval a jednak jsem navrhl i design.